Recent Posts

    Μετρο Απεργια

    Μετρο Απεργια. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε η υπουργός. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εξαιρούνται από την απεργία της αδεδυ οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στις πανελλαδικές. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα.

    Δείτε πως θα κινηθούν μετρό, ησαπ, τραμ και προαστιακός. Σε νέα απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται να επικρατήσει στην αθήνα αύριο, τετάρτη (16/06). Με τόν τρόπο αυτό εκφράζουν την αντίθεση τους για ακόμη μια φορά.

    Απεργια Μετρο / Απεργια Μετρο Αθηνα / Apergia Metro Poies Wres 8a Meinei H ... / Το enikos.gr ...
    Απεργια Μετρο / Απεργια Μετρο Αθηνα / Apergia Metro Poies Wres 8a Meinei H ... / Το enikos.gr ... from images32.inewsgr.com
    Στο μετρό και τα μέσα σταθερής τροχιάς, τα 8 από 9 σωματεία προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 9:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Νέα απεργία σήμερα δευτέρα 3 ιουνίου στα μμμ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Τι έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε η υπουργός. Αναμένεται κυκλοφοριακό έμφραγμα στην αθήνα αύριο, τετάρτη.

    Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών.

    Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται να επικρατήσει στην αθήνα αύριο, τετάρτη (16/06). Στη γραμμή 1 του μετρό, δηλαδή στο δίκτυο του πρώην ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, αλλά και του τραμ, τα δρομολόγια θα. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Σε νέα απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Δείτε πως θα κινηθούν μετρό, ησαπ, τραμ και προαστιακός. Με τόν τρόπο αυτό εκφράζουν την αντίθεση τους για ακόμη μια φορά. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους ανακοίνωση τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς συμμετέχοντας τετάρτη 16 ιουνίου: Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

    Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απίστευτη ταλαιπωρία που προκάλεσε σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της αθήνας η στάση εργασίας που πραγματοποίησε το πρωί μια απειροελάχιστη μειοψηφία. Δείτε πως θα κινηθούν μετρό, ησαπ, τραμ και προαστιακός. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 10 πρωί. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ : Κανονικά σήμερα 17 Οκτωβρίου τα δρομολόγια - apergia mmm metro : kanonika ...
    ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ : Κανονικά σήμερα 17 Οκτωβρίου τα δρομολόγια - apergia mmm metro : kanonika ... from images32.inewsgr.com
    Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Με τόν τρόπο αυτό εκφράζουν την αντίθεση τους για ακόμη μια φορά. Για το μετρό αναμένεται σχετική απόφαση. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

    Για το μετρό αναμένεται σχετική απόφαση.

    Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Τι έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται να επικρατήσει στην αθήνα αύριο, τετάρτη (16/06). Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους ανακοίνωση τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς συμμετέχοντας τετάρτη 16 ιουνίου: Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 10 πρωί. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα. Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών.

    Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Ορθη επανάληψη αναστολη στάσης εργασίας μετρό τραμ 12:00 έως 16:00 στάση εργασίας οσε & προαστιακός 12:00 έως 16:00 στάση εργασίας. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου. Στο μετρό και τα μέσα σταθερής τροχιάς, τα 8 από 9 σωματεία προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 9:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Δείτε πως θα κινηθούν μετρό, ησαπ, τραμ και προαστιακός.

    Κολινδρός: Η πράσινη σακούλα η ΑΠΕΡΓΙΑ στο ΜΕΤΡΟ και οι αρκούδες...
    Κολινδρός: Η πράσινη σακούλα η ΑΠΕΡΓΙΑ στο ΜΕΤΡΟ και οι αρκούδες... from 4.bp.blogspot.com
    Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Εξαιρούνται από την απεργία της αδεδυ οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στις πανελλαδικές. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απίστευτη ταλαιπωρία που προκάλεσε σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της αθήνας η στάση εργασίας που πραγματοποίησε το πρωί μια απειροελάχιστη μειοψηφία. Για το μετρό αναμένεται σχετική απόφαση. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

    Στην απεργία ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν το παμε, τα σωματεία των η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ ενώ τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το.

    Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 10 πρωί. Νέα απεργία σήμερα δευτέρα 3 ιουνίου στα μμμ. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους ανακοίνωση τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς συμμετέχοντας τετάρτη 16 ιουνίου: Ορθη επανάληψη αναστολη στάσης εργασίας μετρό τραμ 12:00 έως 16:00 στάση εργασίας οσε & προαστιακός 12:00 έως 16:00 στάση εργασίας. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εξαιρούνται από την απεργία της αδεδυ οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στις πανελλαδικές. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται να επικρατήσει στην αθήνα αύριο, τετάρτη (16/06). Για το μετρό αναμένεται σχετική απόφαση. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα.

    Belum ada Komentar untuk "Μετρο Απεργια"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close